Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368
Title: Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції
Authors: Головко, М. П.
Чуйко, Л. О.
Сорокіна, С. В
Акмен, В. О.
Keywords: молочна продукція;вибір молочної продукції;харків’яни
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Чуйко Л. О., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 113-120.
Abstract: Розглянуто питання ставлення українських споживачів до молочних продуктів. За допомогою анкетування визначено, що до основних критеріїв під час вибору молочних товарів українці відносять їх якість та відсутність ризику захворювання в разі їх споживання.
The question of the attitude of the Ukrainian consumers to milk products is considered in the article. By means of the questionnaire it is identified that during the choice of milk products Ukrainians consider their quality and absence of risks of diseases during consumption as basic factors.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_19.pdf262.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.