Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3365
Title: Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції
Authors: Афукова, Н. О.
Стародуб, Ж. Ж.
Keywords: апарати для формування пельменної продукції;конструкції апаратів;пельменна продукція
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Афукова Н. О., Стародуб Ж. Ж. Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 91-97.
Abstract: Проведено огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції, досліджено їх функціональні можливості. Визначено основні критерії підбору пельменних апаратів для отримання продукції високої якості.
The review of the design of modern devices for forming dumplings products, study their functionality. The main criteria for the selection of dumplings devices for high quality products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3365
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_16.pdf328.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.