Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3367
Title: | Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів |
Authors: | Черевко, О. І. Крутовий, Ж. А. Запаренко, Г. В. Фалько, О. О. Юрченко, І. Ю. |
Keywords: | нутрієнти;харчування лікувального призначення |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Фалько О. О., Юрченко І. Ю. Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 106-112. |
Abstract: | Здійснено аналіз забезпечення раніше спроектованих систем харчування
(СХ) лікувальної дії трьома збалансованими групами зв’язаних між собою
нутрієнтів. Визначено шляхи підвищення рівня збалансованості груп нутрієнтів у
СХ нового покоління, призначених для профілактики та лікування захворювань, що
виникають на тлі дефіциту кальцію. The analysis of providing the former projected preventive food systems (FS) with three balanced groups of the related nutrients is performed. The ways of increasing the balance level of the groups of nutrients in the FS of new generation intended for prophylaxis and medication of diseases caused by calcium deficiency are specified. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3367 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_18.pdf | 254.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.