Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3383
Title: Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом
Authors: Головко, М. П.
Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Keywords: настоянки;якість;знижений токсичний ефект
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 211-216.
Abstract: Розглянуто питання товарознавчої оцінки якості алкогольних настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Проведено органолептичну, фізико-хімічну оцінку якості та визначено показники безпеки дослідних зразків.
The issues of merchandise quality evaluation of alcoholic liquors with low toxic effect were considered. Organoleptic, physical and chemical evaluation of the quality was conducted and safety indices of experimental samples were defermined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3383
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_34.pdf236.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.