Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3381
Title: Моделювання складу сметанного соусу
Authors: Дьяков, О. Г.
Щербакова, Т. В.
Гапонцева, О. В.
Keywords: моделювання;сметанний соус;склад сметанного соусу
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дьяков О. Г., Щербакова Т. В., Гапонцева О. В. Моделювання складу сметанного соусу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 196-202.
Abstract: Наведено результати досліджень зі створення математичної моделі для вивчення впливу складових компонентів соусу на вміст поживних речовин. Дослідження проводилися шляхом математичного моделювання з використанням пакета МathCAD.
There are presented the results of creation the math model for studying the effect of the sauce components on the nutrient content. The research was carried out using МathCAD software.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3381
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_32.pdf265.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.