Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465
Title: Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування
Authors: Крутовий, Ж. А.
Keywords: показники збалансованості нутрієнтів;нутрієнти;харчування
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крутовий Ж. А. Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 266-273.
Abstract: Запропоновано кількісні показники збалансованості зв’язаних між собою груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувальнопрофілактичного призначення: етапі проектування рецептур виробів, страв, раціонів одноразового споживання та добових раціонів.
The balance quantity indexes of the related groups of nutrients on different stages of the preventive food systems creating are proposed. The aforementioned stages include projecting of the products and dishes recipes, projecting of one-time rations and daily diets.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_42.pdf262.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.