Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3453
Title: Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного
Authors: Пелехова, Л. С.
Усатюк, С. І.
Арсеньєва, Л. Ю
Keywords: екстрагування;базилік звичайний;похідні хлорофілу
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пелехова Л. С., Усатюк С. І., Арсеньєва Л. Ю. Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 246-251.
Abstract: Подано результати досліджень впливу температури, тривалості та гідромодуля на процес екстрагування похідних хлорофілу базиліка звичайного сушеного соняшниковою олією та виведено рівняння математичної моделі.
The results of researching the influence of the temperature, duration and hydro module on the process of chlorophyll extraction from the dried basil by sunflower oil are presented in the article. The mathematical model of the process is deduced.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3453
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_39.pdf287.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.