Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385
Title: | Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини |
Authors: | Малафаєв, М. Т. Домахіна, М. О. Шаніна, О. М. Погожих, М. І. |
Keywords: | колагеновмісна сировина;білки;в’язкість розчинів білків |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Малафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 217-225. |
Abstract: | Досліджено реологічні властивості водних розчинів концентратів
тваринних білків з колагеновмісної сировини. Установлено, що водні розчини
«Геліос» мають більш сильну водозв’язуючу та гелеутворюючу здатності,
ніж розчини «Сканпро». Ці розчини мають експоненційні залежності
в’язкості як від концентрації, так і тривалості утворення розчину. Тhe rheological properties of animal protein with collagen containing material concentrates ' water solutions have been investigated. It is determined that «Helios» water solutions have stronger water binding and gel-forming abilities than «Skanpro» solutions. These solutions have exponential dependence of viscosity on the concentration, as well as on duration of solution formation. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_35.pdf | 327.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.