Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3378
Title: Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного
Authors: Хаустова, Т. М.
Федак, Н. В.
Keywords: борошно пшеничне;крокетна маса;формуюча здатність
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хаустова Т. М., Федак Н. В. Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 176-181.
Abstract: Розглянуто залежність рівня якості модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного від коефіцієнта формостійкості та досліджено його зміну залежно від вмісту рецептурних компонентів.
The dependence of the model systems quality of croquet mass based on wheat flour on the shage stability index is considered. Its changes depending on the content of prescription ingredients are investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3378
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_29.pdf275.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.