Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3374
Title: Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області
Authors: Дубініна, А. А.
Попова, Т. М.
Ленерт, С. О.
Keywords: пшоно;Харківська область;просо;хімічний склад пшона
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 151-158.
Abstract: На підставі аналізу літературних джерел розглянуто основні напрями селекції проса та особливості хімічного складу пшона. Досліджено хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області.
On the basis of the analysis of literary sources discussed the basic directions of millet breeding and peculiarities of the chemical composition of millet. The chemical composition of millet from millet different varieties grown in the Kharkiv region was investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3374
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_25.pdf265.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.