Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3451
Title: Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва соку
Authors: Хомич, Г. П.
Keywords: виробництво соку;ароматичні сполуки;чорниця;біокаталітичні методи
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хомич Г. П. Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва соку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 230-237.
Abstract: Розглянуто питання впливу попереднього ферментолізу на вміст летких сполук, що формують аромат у ягодах чорниці, під час виробництва соку. Досліджено зміну кількісного та якісного складу ароматоутворювальних сполук.
The problem of the influence of preliminary fermentolysis on the content of volatile connections forming an aroma in the berries of bilberry during juice production is considered. The changes in quantitative and qualitative composition of aroma-forming compounds are investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3451
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_37.pdf333.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.