Випуск 2 (18) : [42] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 42
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Посилення зв’язків наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі з іншими бібліотечними закладами шляхом книгообмінуЛьовшина, Л. Д.; Бакуменко, Л. Г.
2013Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечностіДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2013Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчуванняКрутовий, Ж. А.
2013Моделювання лібраційних коливань молекул водиМалафаєв, М. Т.
2013Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгівКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2013Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайногоПелехова, Л. С.; Усатюк, С. І.; Арсеньєва, Л. Ю
2013Удосконалення переробки пряно-ароматичної рослинної сировини в технології напоїв та вин із функціональними властивостямиОсипова, Л. А.
2013Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва сокуХомич, Г. П.
2013Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людиниКрамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.; Рябушко, В. І.; Пересічний, М. І.; Дейниченко, Л. Г.
2013Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировиниМалафаєв, М. Т.; Домахіна, М. О.; Шаніна, О. М.; Погожих, М. І.
2013Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектомГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2013Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власностіДуб, В. В.; Забочай, О. В.
2013Моделювання складу сметанного соусуДьяков, О. Г.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.
2013Формування ринку кондитерських виробів в УкраїніДюкарева, Г. І.; Кривошеєва, Н. М.; Соколовська, О. О.
2013Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробівДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2013Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальціюШурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Карпов, Р. В.
2013Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузіОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2013Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібівОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Хохітва, К. В.
2013Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській областіДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 42