Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням цукрозаміщувачів для реалізації у закладах ресторанного господарства | Чорна, Ніна Вікторівна; Мамедова, Назім Нарім огли; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розробка проекту технології білоквмісних страв для системи харчування за концепцією роздільного харчування та упровадження її в буфеті фітнес центру | Федак, Наталя Василівна; Ганізаде, Салман Ехтібар; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту технології заморожених десертів та її упровадження в кафе концепту eat&go | Гринченко, Ольга Олексіївна; Сєрова, К. М.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту закладу швидкого обслуговування на 80 місць в зоні food court торгівельно-розважального комплексу у м. Дніпро | Котляр, Олег Володимирович; Шрамко, Анастасія Русланівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розробка технології японських панкейків для закладів ресторанного господарства формату «Street food» | Пивоваров, Євген Павлович; Світенко, Валентина Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту технології солодких соусів емульсійного типу для системи “Здорове харчування” | Котляр, Олег Володимирович; Пухальський, Максим Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту технології фонданів з використанням кокосового борошна та її упровадження у кафе-кондитерській | Омельченко, Світлана Борисівна; Пономарьова, Марія Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Удосконaлення технологiї нaпiвфaбрикaтiв для гамбургерів iз сiченого м’ясa тa її упровaдження в кaфе м. Днiпро | Черемська, Тетяна Володимирівна; Ніколенко, Валерія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Удосконалення рецептурного складу тістечок з пісочного напівфабрикату з використанням порошку ягід годжі та їх впровадження у кав’ярні | Юрченко, Світлана Леонідівна; Нерябова, Анна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту технології крафтових страв з м'яса та її упровадження в закладі ресторанної індустрії | Колеснікова, Марина Борисівна; Нагорна, Валерія Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розробка асортименту та рецептурного складу запечених страв із круп та їх впровадження у дитячому кафе | Федак, Наталя Василівна; Власенко, Дарії Олександрівни; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проекту технології фірмових страв з використанням макаронних виробів та їх впровадження у ресторанах | Юрченко, Світлана Леонідівна; Зубченко, Михайло Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту крафтової технології сосисок на основі рибної сировини для закладів ресторанного господарства та mini підприємств | Діхтярь, Альона Миколаївна; Задерко, Антон Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції | Гринченко, Ольга Олексіївна; Цвіркун, Н. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення асортименту та рецептурного складу ковбасок-гриль та їх упровадження у заклади ресторанної індустрії з вегетаріанським меню | Омельченко, Світлана Борисівна; Трембач, Наталія Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для формату закладу сімейна кав’ярня-пекарня, що функціонує у м. Кривий Ріг | Омельченко, Світлана Борисівна; Славінський, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Обґрунтування технологічних параметрів борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційних видів борошна | Радченко, Анна Едуардівна; Шокотько, Н. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту технології продукції смаженої у фритюрі для закладів ресторанного господарства формату “Food court” | Діхтярь, Альона Миколаївна; Шевченко, Галина Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проекту технології крему «Сабайон» іх використанням алкогольних напоїв та її впровадження в кав’ярні | Колеснікова, Марина Борисівна; Охрімовська, Тетяна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Розроблення проєкту технологiї нaпiвфaбрикaтiв сирних зaморожених тa її упровaдження в зaклaдi швидкого обслуговувaння м. Миколaїв | Черемська, Тетяна Володимирівна; Лисенко, Анна Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71