Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 231
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Розроблення проекту технології овочевих мусів та її впровадження в кафе «Зорі» м. Харкова | Гринченко, О. О.; Згарський, О. О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення кафе «Затишок» на 70 місць у зоні відпочинку м. Черкаси | Федак, Наталя Василівна; Загоруй, Святослав Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | «Розроблення проєкту технології напівфабрикатів із овочевої сировини та їх використання у виробництві крафтових кондитерських виробів» | Діхтярь, Альона Миколаївна; Пристайло, Олександр Богданович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення технології глазурі «Гляссаж» для кондитерських виробів | Пивоваров, Євген Павлович; Пристайло, Наталія Богданівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення асортименту та рецептурного складу смузі з використанням суперфудів для реалізації у фреш-барі м. Кривий Ріг | Омельченко, Світлана Борисівна; Лагода, Дмитро Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології прозорих млинців та її впровадження в спеціалізованому закладі | Черемська, Тетяна Володимирівна; Кузло, Михайло Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення технології соусу «Бешамель» та її упровадження для HoReCa | Пивоваров, Євген Павлович; Кретов, Микола Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології фрогуртіно (заморожених десертів на основі йогурту) та її упровадження в кафе-кондитерській | Колеснікова, Марина Борисівна; Коваль, Максим Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології цукристих виробів із використанням цукрозамінників та її упровадження у кондитерському цеху | Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснік, Максим Анатолійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Проєкт комплексного закладу ресторанного господарства «Абриколь» у м. Харків | Чорна, Ніна Вікторівна; Касевич, Кирило Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Проект комплексного закладу ресторанного господарства у складі ресторану «Free flow», кафе самообслуговування та залом фаст-фуд у м. Дніпро | Чорна, Ніна Вікторівна; Калін, Антон Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста та її впровадження в кав’ярні | Котляр, Олег Володимирович; Чмихун, Олександр Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології гарячих закусок на основі картоплі та її упровадження у пивному барі | Колеснікова, Марина Борисівна; Терновська, Є. В.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення технології замороженого десерту «Моті» та її впровадження для мережі кав’ярень | Пивоваров, Євген Павлович; Свириденко, Марія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення технології пате зниженої калорійності з гетерогенною жировою композицією та їх впровадження на mini підприємстві | Діхтярь, Альона Миколаївна; Сівер, Софія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розробка проекту ресторану при готелі на 60 місць, що функціонує в м. Харків | Котляр, Олег Володимирович; Шапошник, Євгеній Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології сушено-в’яленої продукції на основі рибної сировини та її впровадження спеціалізований цех | Діхтярь, Альона Миколаївна; Семікова, Діана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розробка технології сиропів для гарячих напоїв на основі кави та її упровадження в кав’ярні | Пивоваров, Євген Павлович; Салівон, Вячеслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології мармеладу з використанням фруктово-овочевих пюре та її упровадження у кафе-кондитерській | Радченко, Анна Едуардівна; Рябець, Антон Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології пісочного печива для ресторана Wellness спрямування | Радченко, А.; Рунге, Марія Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 231