181 - "Харчові технології" (Бакалаври) : [231] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 231
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розроблення проекту технології овочевих мусів та її впровадження в кафе «Зорі» м. ХарковаГринченко, О. О.; Згарський, О. О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення кафе «Затишок» на 70 місць у зоні відпочинку м. ЧеркасиФедак, Наталя Василівна; Загоруй, Святослав Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024«Розроблення проєкту технології напівфабрикатів із овочевої сировини та їх використання у виробництві крафтових кондитерських виробів»Діхтярь, Альона Миколаївна; Пристайло, Олександр Богданович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології глазурі «Гляссаж» для кондитерських виробівПивоваров, Євген Павлович; Пристайло, Наталія Богданівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення асортименту та рецептурного складу смузі з використанням суперфудів для реалізації у фреш-барі м. Кривий РігОмельченко, Світлана Борисівна; Лагода, Дмитро Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології прозорих млинців та її впровадження в спеціалізованому закладіЧеремська, Тетяна Володимирівна; Кузло, Михайло Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології соусу «Бешамель» та її упровадження для HoReCaПивоваров, Євген Павлович; Кретов, Микола Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології фрогуртіно (заморожених десертів на основі йогурту) та її упровадження в кафе-кондитерськійКолеснікова, Марина Борисівна; Коваль, Максим Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології цукристих виробів із використанням цукрозамінників та її упровадження у кондитерському цехуЮрченко, Світлана Леонідівна; Колеснік, Максим Анатолійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Проєкт комплексного закладу ресторанного господарства «Абриколь» у м. ХарківЧорна, Ніна Вікторівна; Касевич, Кирило Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Проект комплексного закладу ресторанного господарства у складі ресторану «Free flow», кафе самообслуговування та залом фаст-фуд у м. ДніпроЧорна, Ніна Вікторівна; Калін, Антон Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста та її впровадження в кав’ярніКотляр, Олег Володимирович; Чмихун, Олександр Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології гарячих закусок на основі картоплі та її упровадження у пивному баріКолеснікова, Марина Борисівна; Терновська, Є. В.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології замороженого десерту «Моті» та її впровадження для мережі кав’яреньПивоваров, Євген Павлович; Свириденко, Марія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології пате зниженої калорійності з гетерогенною жировою композицією та їх впровадження на mini підприємствіДіхтярь, Альона Миколаївна; Сівер, Софія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розробка проекту ресторану при готелі на 60 місць, що функціонує в м. ХарківКотляр, Олег Володимирович; Шапошник, Євгеній Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології сушено-в’яленої продукції на основі рибної сировини та її впровадження спеціалізований цехДіхтярь, Альона Миколаївна; Семікова, Діана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розробка технології сиропів для гарячих напоїв на основі кави та її упровадження в кав’ярніПивоваров, Євген Павлович; Салівон, Вячеслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології мармеладу з використанням фруктово-овочевих пюре та її упровадження у кафе-кондитерськійРадченко, Анна Едуардівна; Рябець, Антон Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології пісочного печива для ресторана Wellness спрямуванняРадченко, А.; Рунге, Марія Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 231