181 - "Харчові технології" (Бакалаври) : [261] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 261
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Розроблення проєкту технології кисло-молочних напоїв з використанням про-дуктів переробки чорної смородини та мигдалю та їх упровадження у мережі ЗРГСерік, Максим Леонідович; Завірюхіна, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології кексів глазурованих з наповнювачами та її упровадження для кав’яреньДейниченко, Григорій Вікторович; Веретільник, Еліза Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології виробів з січеної маси птиці дієтичного спрямування та її впровадження в ресторані «Пузата хата»Пивоваров, Євген Павлович; Венжега, Катерина Михайлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології бісквітних напівфабрикатів для кафе-кондитерськихРадченко, Анна Едуардівна; Цибульник, Надія Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології ковбасок для хот-догів та її впровадження в умовах вуличного харчуванняПивоваров, Євген Павлович; Цвіркун, Людмила Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології сирників з використанням зеленої гречаної крупи та її упровадження у спеціалізованому цеху з виробництва напівфабрикатівДіхтярь, Альона Миколаївна; Скорик, Анастасія Олегівна; Державний біотехнологічний університет
2024Розроблення проєкту технології кулінарних виробів на основі зернобобових для впровадження в меню веган-кафеДіхтярь, Альона Миколаївна; Шишкін, Олег Геннадійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту комплексного закладу ресторанного господарства слобожанської кухні «Корчма» у м. ЧеркасиЧорна, Ніна Вікторівна; Шабрат, Яна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології напівфабрикату тіста для вареників та її упровадження в кафе-вареничній «Балувана Галя» м. ЧеркасиОмельченко, Світлана Борисівна; Пірогова, Сніжана Станіславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Кафедра харчових технологій в ресторанній індустріїЧеремська, Тетяна Володимирівна; Підплета, Аліна Володимирівна; Державний біотехнологічний університет
2024Розроблення проєкту технології йодовміщуючих соусів та їх впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Онопрієнко, Євгенія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології кето-продукції (на прикладі запіканок з сиру кислого) та її упровадження в кав'ярняхКолеснікова, Марина Борисівна; Московець, Ірина Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології крепів та її упровадження у мережі креперійКолеснікова, Марина Борисівна; Кравець, Тетяна Василівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології напоїв типу «холодний чай» та їх упровадження у кав'ярніЮрченко, Світлана Леонідівна; Калашник, Марія Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології крокетів та її впровадження в майдані харчуванняФедак, Наталя Василівна; Іващенко, Юлія Павлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології виробництва желейно-фруктових начинок на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної природиФощан, Андрій Леонтійович; Горленко, Поліна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проекту технології плодово-ягідних наповнювачів з використанням натуральних барвників компанії «Євроімпекс» та її упровадження в спеціалізованому цехуГринченко, О. О.; Бородкіна, Оксана Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Проект реконструкції приміщень будівлі кінотеатру в комплексний заклад ресторанного господарства у м. ЧеркасиЧорна, Ніна Вікторівна; Білик (Копилець), Надія Петрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології соусів тривалого зберігання з використанням холоднонабухаючих крохмалів та їх упровадження в підприємствах швидкого харчуванняГринченко, О. О.; Алейнікова, Ірина Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології салатів з супер-фудами та упровадження Методології “конструктор салатів” для закладу шви-дкого обслуговуванняКолеснікова, Марина Борисівна; Євдокимович, Ольга Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 261