181 - "Харчові технології" (Бакалаври) : [71] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням цукрозаміщувачів для реалізації у закладах ресторанного господарстваЧорна, Ніна Вікторівна; Мамедова, Назім Нарім огли; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розробка проекту технології білоквмісних страв для системи харчування за концепцією роздільного харчування та упровадження її в буфеті фітнес центруФедак, Наталя Василівна; Ганізаде, Салман Ехтібар; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту технології заморожених десертів та її упровадження в кафе концепту eat&goГринченко, Ольга Олексіївна; Сєрова, К. М.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту закладу швидкого обслуговування на 80 місць в зоні food court торгівельно-розважального комплексу у м. ДніпроКотляр, Олег Володимирович; Шрамко, Анастасія Русланівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розробка технології японських панкейків для закладів ресторанного господарства формату «Street food»Пивоваров, Євген Павлович; Світенко, Валентина Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту технології солодких соусів емульсійного типу для системи “Здорове харчування”Котляр, Олег Володимирович; Пухальський, Максим Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту технології фонданів з використанням кокосового борошна та її упровадження у кафе-кондитерськійОмельченко, Світлана Борисівна; Пономарьова, Марія Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Удосконaлення технологiї нaпiвфaбрикaтiв для гамбургерів iз сiченого м’ясa тa її упровaдження в кaфе м. ДнiпроЧеремська, Тетяна Володимирівна; Ніколенко, Валерія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Удосконалення рецептурного складу тістечок з пісочного напівфабрикату з використанням порошку ягід годжі та їх впровадження у кав’ярніЮрченко, Світлана Леонідівна; Нерябова, Анна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту технології крафтових страв з м'яса та її упровадження в закладі ресторанної індустріїКолеснікова, Марина Борисівна; Нагорна, Валерія Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розробка асортименту та рецептурного складу запечених страв із круп та їх впровадження у дитячому кафеФедак, Наталя Василівна; Власенко, Дарії Олександрівни; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проекту технології фірмових страв з використанням макаронних виробів та їх впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Зубченко, Михайло Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту крафтової технології сосисок на основі рибної сировини для закладів ресторанного господарства та mini підприємствДіхтярь, Альона Миколаївна; Задерко, Антон Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Цвіркун, Н. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення асортименту та рецептурного складу ковбасок-гриль та їх упровадження у заклади ресторанної індустрії з вегетаріанським менюОмельченко, Світлана Борисівна; Трембач, Наталія Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для формату закладу сімейна кав’ярня-пекарня, що функціонує у м. Кривий РігОмельченко, Світлана Борисівна; Славінський, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Обґрунтування технологічних параметрів борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційних видів борошнаРадченко, Анна Едуардівна; Шокотько, Н. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту технології продукції смаженої у фритюрі для закладів ресторанного господарства формату “Food court”Діхтярь, Альона Миколаївна; Шевченко, Галина Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проекту технології крему «Сабайон» іх використанням алкогольних напоїв та її впровадження в кав’ярніКолеснікова, Марина Борисівна; Охрімовська, Тетяна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту технологiї нaпiвфaбрикaтiв сирних зaморожених тa її упровaдження в зaклaдi швидкого обслуговувaння м. МиколaївЧеремська, Тетяна Володимирівна; Лисенко, Анна Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71