181 - "Харчові технології" (Бакалаври) : [207] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 207
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення сезонного меню для Resto&Musik Hall "Пробка"Дейниченко, Григорій Вікторович; Марченко, Валерія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проекту технології страв з прісного тіста для ресторану з італійською кухнею та її впровадження у рестораніЮрченко, Світлана Леонідівна; Лещук, Єлизавета Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології десерту “трайфл” у стаканчиках та її упровадження у мережі кав'яреньКолеснікова, Марина Борисівна; Коваленко, Марина Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології других страв зі свинини з використанням способів низькотемпературного оброблення та її впровадження у рестораніЮрченко, Світлана Леонідівна; Костін, Дмитро Павлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології десертів з псіллумом та її упровадження в кафе загального типуКолеснікова, Марина Борисівна; Кобзар, Анжеліка Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Проєкт мережі кафе-пекарень «Вoulangerie» у м. ХарківЧорна, Ніна Вікторівна; Клименко, Клименко Ігор Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Проєкт етнічного ресторану «Тратторія» у м. ЧеркасиЧорна, Ніна Вікторівна; Кальченко, Ольга Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології котлет овочевих для геродієтичного харчування та її впровадження у їдальнях при пансіонатах для літніх людейЮрченко, Світлана Леонідівна; Глазунова, Яна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів з постановки на виробництво напівфабрикатів заварних з використанням кракелінуГринченко, О. О.; Гасенко, Єлизавета Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технологічної документації на страви дієтичного харчування для впровадження у їдальні шпиталюФедак, Наталя Василівна; Гусєва, Юлія Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології зефіру на агарі з використанням пюре яблучногоФощан, Андрій Леонтійович; Гук, Ярослав Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології бісквітних виробів та їх упровадження у кафе-кондитерскійКотляр, Олег Володимирович; Фролова, Анастасія Вадимівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології їстівного посуду на основі напівфабрикату із заварного тіста для впровадження у кейтерингуФедак, Наталя Василівна; Євтухова, Уляна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології супових заправок для перших страв з використанням екстрактів спецій та її впровадження в закладах ресторанної індустріїГринченко, О. О.; Богатирьова, Анастасія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології кулінарної продукції з м’яса птиці шляхом використання маринадів для сегменту HoReCaГринченко, О. О.; Ачкасов, Микита Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Проект комбікормового заводу у Кіровоградському районі Кропивницької областіГревцева, Н. В.; Лоза, Даля Вадимівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт універсального крупозаводу у м. Балаклея Ізюмського району Харківської обл.Гавриш, Т. В.; Куценко, Роман Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт крупозаводу на території ТОВ АР «Олімпекс-Агро» у Дніпропетровській обл.Гревцева, Н. В.; Волкова, Валерія Ігорєвна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проект елеватора у Білоцерківському районі Київської областіГревцева, Н. В.; Птахіна, Ірина Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба з додаванням зерна спельти та проєкт цеху з його виробництваОлійник, С. Г.; Погодина, Софія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 207