181 - "Харчові технології" (Магістри) : [78] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 78
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Обґрунтування можливості використання соняшнику в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів та проект елеватора в Краснокутській селищній громаді Харківської областіФоміна, І. М.; Войтенко, Денис Євгенійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Обгрунтування складу борошняної суміші для виробництва безглютенового печива та проєкт круп’яного заводу у Вінницькій областіГавриш, Т. В.; Василенко, Микита Вячеславович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Запровадження технології зберігання озимого тритікале та дослідження шляхів поліпшення його фізичних і технологічних властивостей під час зберіганняКасабова, К. Р.; Ткаченко, Ангеліна Ігорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Вдосконалення технології макаронних виробів з використанням безглютенового борошна за додавання поліпшуючих добавок та проєкт крупозаводу у Харківській областіШаніна, О. М.; Шандін, Євген Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Дослідження біологічної повноцінності комбінованих кормів з метою їх виробництва на комбікормовому заводі у Харківській областіШаніна, О. М.; Руденко, Валерія Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Аналіз впливу умов зберігання на біополімери зерна ярого тритікале та впровадження новітньої технології зберігання у зерносховищі у Харківській областіСамохвалова, О. В.; Овсянніков, Сергій Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Обґрунтування доцільності використання волоського горіху в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів та проект елеватора в Чугуївському районі Харківської областіФоміна, І. М.; Мирошниченко, Олександра Павлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Вдосконалення процесу зберігання зерна ярого тритікале із запровадженням технології на елеваторі у Тернопільській областіГавриш, Т. В.; Кваша, Олександр Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів на підставі харчової цінності та проект елеватора у Лозівському районі Харківської областіФоміна, І. М.; Курбанов, Богдан Леонідович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу зерна жита за різних умов зберігання та проєкт зерносховища у Харківській областіГавриш, Т. В.; Букін, Арсеній Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка технології карамелі підвищеної харчової цінностіАртамонова, М. В.; Горяча, Ксенія Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з використанням псиліумуСтепанькова, Г. В.; Судак, Ганна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології мармеладу фруктового з використанням збагачувальної сировиниКасабова, К. Р.; Решетняк, Владислав Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна зеленої гречкиБолховітіна, О. І.; Авраменко, Олена Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба пшеничного з додаванням збагачувальної рослинної сировиниБолховітіна, О. І.; Завірікін, Олег Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка макаронних виробів підвищеної харчової цінностіАртамонова, М. В.; Воронкін, Андрій Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка технології хліба пшеничного оздоровчого призначення з підвищеним вмістом білкуСтепанькова, Г. В.; Троцко, Григорій Костянтинович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з додаванням кокосового борошнаСтепанькова, Г. В.; Самойленко, Дар’я Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології пату з застосуванням плодово-ягідної сировиниКасабова, К. Р.; Паньков, Матвій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна керобуБолховітіна, О. І.; Онищенко, Тетяна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 78