Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 76
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Запровадження технології зберігання озимого тритікале та дослідження шляхів поліпшення його фізичних і технологічних властивостей під час зберігання | Касабова, К. Р.; Ткаченко, Ангеліна Ігорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення технології макаронних виробів з використанням безглютенового борошна за додавання поліпшуючих добавок та проєкт крупозаводу у Харківській області | Шаніна, О. М.; Шандін, Євген Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Дослідження біологічної повноцінності комбінованих кормів з метою їх виробництва на комбікормовому заводі у Харківській області | Шаніна, О. М.; Руденко, Валерія Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Аналіз впливу умов зберігання на біополімери зерна ярого тритікале та впровадження новітньої технології зберігання у зерносховищі у Харківській області | Самохвалова, О. В.; Овсянніков, Сергій Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Обґрунтування доцільності використання волоського горіху в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів та проект елеватора в Чугуївському районі Харківської області | Фоміна, І. М.; Мирошниченко, Олександра Павлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення процесу зберігання зерна ярого тритікале із запровадженням технології на елеваторі у Тернопільській області | Гавриш, Т. В.; Кваша, Олександр Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів на підставі харчової цінності та проект елеватора у Лозівському районі Харківської області | Фоміна, І. М.; Курбанов, Богдан Леонідович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу зерна жита за різних умов зберігання та проєкт зерносховища у Харківській області | Гавриш, Т. В.; Букін, Арсеній Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології карамелі підвищеної харчової цінності | Артамонова, М. В.; Горяча, Ксенія Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з використанням псиліуму | Степанькова, Г. В.; Судак, Ганна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології мармеладу фруктового з використанням збагачувальної сировини | Касабова, К. Р.; Решетняк, Владислав Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна зеленої гречки | Болховітіна, О. І.; Авраменко, Олена Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хліба пшеничного з додаванням збагачувальної рослинної сировини | Болховітіна, О. І.; Завірікін, Олег Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка макаронних виробів підвищеної харчової цінності | Артамонова, М. В.; Воронкін, Андрій Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології хліба пшеничного оздоровчого призначення з підвищеним вмістом білку | Степанькова, Г. В.; Троцко, Григорій Костянтинович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з додаванням кокосового борошна | Степанькова, Г. В.; Самойленко, Дар’я Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології пату з застосуванням плодово-ягідної сировини | Касабова, К. Р.; Паньков, Матвій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна керобу | Болховітіна, О. І.; Онищенко, Тетяна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія пастили з добавками рослинного походження | Артамонова, М. В.; Козьміна, Ганна Борисівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія мармеладу з використанням рослинних добавок | Артамонова, М. В.; Кардаш, Марина Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 76