Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Соргове борошно – перспективне джерело отримання натурального харчового барвника | Чорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б. |
2020 | Розробка технології помадних мас із використанням лактози | Черемська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Бріус, О. М. |
2020 | Удосконалення технології пряникових виробів | Черемська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.; Гусєв, О. О. |
2020 | Перспективи розробки технології йогуртів безлактозних | Черемська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Венжега, Я. М. |
2020 | Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В. |
2020 | Стан і тенденції розвитку ринку м’ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії | Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б. |
2020 | Вплив теплової коагуляції на структурно-механічні властивості склеєних кишкових оболонок | Онищенко, В. М.; Інжиянц, С. Т. |
2020 | Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатів | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2020 | Розробка технології напівтемного крафтового пива Munich Helles | Мельник, І. В.; Шаталов, А. О. |
2020 | Оптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С. |
2020 | Вміст клітковини в ягідних соусах із йодовмісними добавками | Листопад, Т. С.; Дейниченко, Г. В. |
2020 | Збільшення біологічної цінності м’ясних посічених виробів | Лещенко, К. Г.; Серік, М. Л.; Пивоваров, Є. П. |
2020 | Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки | Крамаренко, Д. П.; Дуб, В. В.; Гіренко, Н. І. |
2020 | Перспективи виробництва харчової продукції з використанням олеогелів | Котляр, О. В.; Горальчук, А. Б. |
2020 | Порівняння мікробіологічних показників зразків сушених вичавків із овочевої сировини, отриманих за різних умов | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В. |
2020 | Формування функціональнотехнологічних властивостей пряничних виробів та вівсяного печива шляхом використання н/ф «Маса для формування» | Євлаш, В. В.; Гурікова, І. М. |
2020 | Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіями | Дроменко, О. Б.; Янчева, М. О. |
2020 | Вплив лактози на піноутворювальну здатність продуктів УФ-переробки білково-вуглеводної молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Скриннік, В. І. |
2020 | Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції | Дейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.; Кравченко, Т. В. |
2020 | Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції | Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 126