Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Соргове борошно – перспективне джерело отримання натурального харчового барвникаЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2020Розробка технології помадних мас із використанням лактозиЧеремська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Бріус, О. М.
2020Удосконалення технології пряникових виробівЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.; Гусєв, О. О.
2020Перспективи розробки технології йогуртів безлактознихЧеремська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Венжега, Я. М.
2020Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусівУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.
2020Стан і тенденції розвитку ринку м’ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустріїПаска, М. З.; Маслійчук, О. Б.
2020Вплив теплової коагуляції на структурно-механічні властивості склеєних кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Інжиянц, С. Т.
2020Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2020Розробка технології напівтемного крафтового пива Munich HellesМельник, І. В.; Шаталов, А. О.
2020Оптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2020Вміст клітковини в ягідних соусах із йодовмісними добавкамиЛистопад, Т. С.; Дейниченко, Г. В.
2020Збільшення біологічної цінності м’ясних посічених виробівЛещенко, К. Г.; Серік, М. Л.; Пивоваров, Є. П.
2020Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробкиКрамаренко, Д. П.; Дуб, В. В.; Гіренко, Н. І.
2020Перспективи виробництва харчової продукції з використанням олеогелівКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2020Порівняння мікробіологічних показників зразків сушених вичавків із овочевої сировини, отриманих за різних умовЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.
2020Формування функціональнотехнологічних властивостей пряничних виробів та вівсяного печива шляхом використання н/ф «Маса для формування»Євлаш, В. В.; Гурікова, І. М.
2020Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіямиДроменко, О. Б.; Янчева, М. О.
2020Вплив лактози на піноутворювальну здатність продуктів УФ-переробки білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Скриннік, В. І.
2020Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукціїДейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.; Кравченко, Т. В.
2020Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукціїГринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 126