Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20608
Title: Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіями
Authors: Дроменко, О. Б.
Янчева, М. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дроменко О. Б., Янчева М. О. Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіями. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 21-22.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20608
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_21-22.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.