Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20614
Title: Збільшення біологічної цінності м’ясних посічених виробів
Authors: Лещенко, К. Г.
Серік, М. Л.
Пивоваров, Є. П.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Лещенко К. Г., Серік М. Л., Пивоваров Є. П. Збільшення біологічної цінності м’ясних посічених виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 33-34.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20614
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_33-34.pdf961.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.