Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20606
Title: Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції
Authors: Дейниченко, Г. В.
Дейниченко, Л. Г.
Кравченко, Т. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Дейниченко Л. Г., Кравченко Т. В. Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочного. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 17-18.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20606
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_17-18.pdf961.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.