Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20606
Title: | Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Дейниченко, Л. Г. Кравченко, Т. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дейниченко Г. В., Дейниченко Л. Г., Кравченко Т. В. Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочного. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 17-18. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20606 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_17-18.pdf | 961.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.