Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20616
Title: Оптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печива
Authors: Кравченко, М. Ф.
Михайлик, В. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кравченко М. Ф., Михайлик В. С. Оптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 37-38.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20616
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_37-38.pdf370.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.