Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20663
Title: Перспективи розробки технології йогуртів безлактозних
Authors: Черемська, Т. В.
Журавльов, С. В.
Венжега, Я. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черемська Т. В., Журавльов С. В., Венжега Я. М. Перспективи розробки технології йогуртів безлактозних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 48-50..
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20663
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_48-50.pdf362.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.