Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20660
Title: | Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів |
Authors: | Упатова, О. І. Мурликіна, Н. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 46-48. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20660 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_46-48.pdf | 363.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.