Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20615
Title: Вміст клітковини в ягідних соусах із йодовмісними добавками
Authors: Листопад, Т. С.
Дейниченко, Г. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Листопад Т. С., Дейниченко Г. В. Вміст клітковини в ягідних соусах із йодовмісними добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 35-36.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20615
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_35-36.pdf961.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.