Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [126] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 126
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устрицьГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2020Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будовиСподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2020Інтегрована система управління якістю на вітчизняних підприємствахОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2020Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості.Сподар, К. В.; Одарченко, Д. М.
2020Кваліметрія в нетрадиційному застосуванніМихайлик, В. І.; Тренбач, Л. І.
2020Дослідження якості заморожених ягід та фруктів, представлених на ринку ХарковаКовалевська, Н. С.; Соколова, Є. Б.
2020Управління якістю на підприємствах роздрібної торгівліКарбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.
2020Безпека сучасних текстильних матеріалів для дитячого одягуАфанасьєва, В. А.; Карпенко, З. П.
2020Особливості кріоконсервування і кріосепарації харчової сировиниЯкушенко, Є. М.; Стоян, Є. Ю.
2020Дослідження особливостей конструкції фризера для виробництва морозива з метою підвищення його продуктивностіШевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І.
2020Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатівЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.
2020Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машиниЦиб, В. Г.; Горєлков, Д. В.
2020Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукціїТарасенко, В. Г.; Червоний, В. М.
2020Тенденції розвитку холодильного обладнання для харчових виробництвСеменюк, Д. П.; Петренко, О. В.
2020Використання аміаку в холодильній галузі: проблеми і перспективиСеменюк, Д. П.
2020Перспективні холодоагенти для холодильного обладнанняСеменюк, Д. П.
2020Способи підвищення енергоефективності диспергування молокаСамойчук, К. О.,; Ковальов, О. О.; Дмитревський, Д. В.
2020Основні теорії диспергування і гомогенізації молочної емульсіїСамойчук, К. О.; Дейниченко, Г. В.
2020Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавківПотапов, В. О.; Євлаш, В. В.; Алибеков, Р. С.; Педорич, І. П.
2020Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 126