Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 126 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання моно- та дигліцеридів жирних кислот у складі trans-fat-free бісквітних виробів і кексівГоральчук, А. Б.; Рябець, О. Ю.
2020Шляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикатуБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2020Використання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пиваБандура, Д. О.; Мельник, І. В.
2020Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізуАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.,; Торяник, Д. О.; Аксьонова, О. Ф.
2020Дослідження властивостей гідроколоїдів під час циклу «заморожування-розморожування» овочевих напівфабрикатівАндрєєва, С. С.; Потомська, В. С.
2020Determination of energy value and vitamin composition of dietary supplements based on malt extracts «Polysol» (Визначення енергетичної цінності та вітамінного складу дієтичної добавки на основі солодового екстракту «Полісол»)Yevlash V.; Murlykina N.; Aksonova О.; Piliugina І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 126 of 126