Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
: [126]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 126 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Використання моно- та дигліцеридів жирних кислот у складі trans-fat-free бісквітних виробів і кексів | Горальчук, А. Б.; Рябець, О. Ю. |
2020 | Шляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикату | Ботштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В. |
2020 | Використання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пива | Бандура, Д. О.; Мельник, І. В. |
2020 | Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізу | Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.,; Торяник, Д. О.; Аксьонова, О. Ф. |
2020 | Дослідження властивостей гідроколоїдів під час циклу «заморожування-розморожування» овочевих напівфабрикатів | Андрєєва, С. С.; Потомська, В. С. |
2020 | Determination of energy value and vitamin composition of dietary supplements based on malt extracts «Polysol» (Визначення енергетичної цінності та вітамінного складу дієтичної добавки на основі солодового екстракту «Полісол») | Yevlash V.; Murlykina N.; Aksonova О.; Piliugina І. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 126 of 126