Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20667
Title: Розробка технології помадних мас із використанням лактози
Authors: Черемська, Т. В.
Журавльов, С. В.
Бріус, О. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черемська Т. В., Журавльов С. В., Бріус О. М. Розробка технології помадних мас із використанням лактози . Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 52-54.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20667
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_52-54.pdf364.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.