Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20607
Title: Вплив лактози на піноутворювальну здатність продуктів УФ-переробки білково-вуглеводної молочної сировини
Authors: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Скриннік, В. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Скриннік В. І. Вплив лактози на піноутворювальну здатність продуктів УФ-переробки білково-вуглеводної молочної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 19-20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20607
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_19-20.pdf988.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.