Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20619
Title: Вплив теплової коагуляції на структурно-механічні властивості склеєних кишкових оболонок
Authors: Онищенко, В. М.
Інжиянц, С. Т.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Онищенко В. М., Інжиянц С. Т. Вплив теплової коагуляції на структурно-механічні властивості склеєних кишкових оболонок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 42-44.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20619
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_42-44.pdf366.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.