Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населенняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В.В.; Максимова, Н.П.; Балабай, К.С.; Затула, А. В.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2020Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2020Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджівОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2020Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикатуМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2020Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового бурякуМаксимова, Н. П.; Погарський, О. С.; Пеліванова, В. Д.
2020Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Бондар, М. С.
2020Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертівКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Шматченко, Н. В.; Загорулько, А. М.
2020Сучасні аспекти м’ясного консервного виробництваКам’янка, О. В.; Палько Н. С.
2020Перспективи використання порошків рослинного походження в технологіях пастильних кондитерських виробівКамсуліна, Н. В.; Набіх, Д. А.
2020Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшникуКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С.
2020Розробка технологій оздоровчих кріодобавок із пряних овочів та соусів-дресингів із їх використанням.Дудник, К. В.; Макар, Л. О.
2020Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печиваГревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2020Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактозиГніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М.
2020Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировиниВасильєва, О. О.
2020Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсівБольшакова, В. А.; Дроменко, В. М.; Онищенко, О. Б.
2020Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиціБєляєв, В. О.; Гринченко, Н. Г.; Никифоров, Р. П.
2020Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавокБалабай, К. С.; Погарська, В. В.; Кумонок, І. С.
2020Specific features of forming of dough structure with addition of derived products of oat and maize germs (Особливості формування структури тіста з додаванням побічних продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи)Stepankova G., Oliinyk S.
2020Технологічні передумови виробництва гарячих соусів для других стравЯнушкевич, О. М.; Никифоров, Р. П.; Гринченко, О. О.; Гринченко, Н. Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 126