Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населення | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В.В.; Максимова, Н.П.; Балабай, К.С.; Затула, А. В. |
2020 | Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С. |
2020 | Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М. |
2020 | Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджів | Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В. |
2020 | Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикату | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2020 | Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку | Максимова, Н. П.; Погарський, О. С.; Пеліванова, В. Д. |
2020 | Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Бондар, М. С. |
2020 | Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів | Касабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Шматченко, Н. В.; Загорулько, А. М. |
2020 | Сучасні аспекти м’ясного консервного виробництва | Кам’янка, О. В.; Палько Н. С. |
2020 | Перспективи використання порошків рослинного походження в технологіях пастильних кондитерських виробів | Камсуліна, Н. В.; Набіх, Д. А. |
2020 | Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшнику | Камсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С. |
2020 | Розробка технологій оздоровчих кріодобавок із пряних овочів та соусів-дресингів із їх використанням. | Дудник, К. В.; Макар, Л. О. |
2020 | Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива | Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М. |
2020 | Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактози | Гніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М. |
2020 | Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировини | Васильєва, О. О. |
2020 | Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів | Большакова, В. А.; Дроменко, В. М.; Онищенко, О. Б. |
2020 | Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиці | Бєляєв, В. О.; Гринченко, Н. Г.; Никифоров, Р. П. |
2020 | Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок | Балабай, К. С.; Погарська, В. В.; Кумонок, І. С. |
2020 | Specific features of forming of dough structure with addition of derived products of oat and maize germs (Особливості формування структури тіста з додаванням побічних продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи) | Stepankova G., Oliinyk S. |
2020 | Технологічні передумови виробництва гарячих соусів для других страв | Янушкевич, О. М.; Никифоров, Р. П.; Гринченко, О. О.; Гринченко, Н. Г. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 126