Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20605
Title: Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції
Authors: Гринченко, Н. Г.
Пивоваров, П. П.
Гринченко, О. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П., Гринченко О. О. Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 15-16.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20605
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_15-16.pdf961.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.