Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20613
Title: | Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки |
Authors: | Крамаренко, Д. П. Дуб, В. В. Гіренко, Н. І. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 31-32. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20613 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_31-32.pdf | 986.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.