Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20613
Title: Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки
Authors: Крамаренко, Д. П.
Дуб, В. В.
Гіренко, Н. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 31-32.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20613
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_31-32.pdf986.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.