Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929
Title: Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів
Authors: Баган, Д.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Янчева, М.О.
Keywords: заморожені реструктуровані м’ясні вироби;м’ясні вироби;технологічні параметри виробництва;науково-практичні аспекти
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Баган Д. О. Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів / наук. керівник М. О. Янчева. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 61.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bagan_stor61_2022.pdf154.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.