Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133
Title: Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом
Authors: Шеін, К.Ю.
Денисенко, А.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Селютіна, Г.А.
Keywords: бар;малосольні огірки;бар у малосольних огірках;низькотемпературний безрозсільний способ
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Шеін К. Ю., Денисенко А. А. Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 80.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shein_denisenko_stor80_2022.pdf206.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.