Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031
Title: Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки
Authors: Дворник, Б.І.
Решетняк, А.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Селютіна, Г.А.
Keywords: фенольні речовини;оздоровче харчування;коренеплоди редьки
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Дворник Б. І., Решетняк А. О. Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 69.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.