Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13951
Title: | Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella |
Other Titles: | Розвиток напрямку виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою |
Authors: | Коzhemiaka, О.V. Prykrodko, D.Y. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Peshuk, L.V. |
Keywords: | поліфункціональні продукти;хлорела;виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою;multifunctional products;chlorella;production of multifunctional products with chlorella |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Коzhemiaka О. V., Prykrodko D. Y. Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella / scientific leader L. V. Peshuk. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 65. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_prykrodko_stor65_2022.pdf | 153.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.