Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951
Title: Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella
Other Titles: Розвиток напрямку виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою
Authors: Коzhemiaka, О.V.
Prykrodko, D.Y.
metadata.dc.contributor.advisor: Peshuk, L.V.
Keywords: поліфункціональні продукти;хлорела;виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою;multifunctional products;chlorella;production of multifunctional products with chlorella
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Коzhemiaka О. V., Prykrodko D. Y. Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella / scientific leader L. V. Peshuk. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 65.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.