Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039
Title: Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення
Authors: Дзюба, О.С.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В.В.
Погарський, О.С.
Keywords: овочі;хлорофілвмісні овочі;сировина;продукти оздоровчого призначення
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Дзюба О. С. Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 71.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dzyuba_stor71_2022.pdf154.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.