Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039
Title: | Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення |
Authors: | Дзюба, О.С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В.В. Погарський, О.С. |
Keywords: | овочі;хлорофілвмісні овочі;сировина;продукти оздоровчого призначення |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Дзюба О. С. Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 71. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dzyuba_stor71_2022.pdf | 154.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.