Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13946
Title: Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства
Authors: Шамро, М.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Запаренко, Г.В.
Keywords: аналіз;асортимент;стейки;заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Шамро М. В. Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства / наук. керівник Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 63.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13946
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shamro_stor63_2022.pdf173.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.