Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14021
Title: Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів
Authors: Ахмєдова, А.К.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В.В.
Юр’єва, О.О.
Keywords: обробка;інноваційні методи обробки;фітодобавки;натуральні прянощі
Issue Date: 2022
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ахмєдова А. К. Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів / наук. керівники В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 67.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14021
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ahmyedova_stor67_2022.pdf155.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.