Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943
Title: Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина
Authors: Грищенко-Мороз, Ю.М.
metadata.dc.contributor.advisor: Применко, В.Г.
Головко, М.П.
Головко, Т.М.
Keywords: Молюски класу Gastropoda;нетрадиційна м’ясна сировина;м’ясна сировина
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Грищенко-Мороз Ю. М. Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина / наук. керівники : В. Г. Применко, М. П. Головко, Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_grishenko_moroz_stor62_2022.pdf154.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.