Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14130
Title: | Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування |
Authors: | Перевозник, Н.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В.В. Погарський, О.С. |
Keywords: | закуски;овочеві закуски;технології овочевих закусок;оздоровче харчування |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Перевозник Н. В. Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 77. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14130 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_perevoznik_stor77_2022.pdf | 154.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.