Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14131
Title: Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок
Authors: Ребрик, К.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В.В.
Юр’єва, О.О.
Keywords: закусочні пасти;оздоровче призначення;закусочні пасти оздоровчого призначення;рослинні добавки;натуральні рослинні добавки
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Ребрик К. В. Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок / наук. керівники : В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 78.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14131
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rebrik_stor78_2022.pdf155.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.