Browsing by Author Кучерук, З. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Актуальність та аспекти розробок дієтичного безглютенового хлібаЛисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Луньова, О. С.
2013Вивчення впливу ксантану на фізичні та хімічні зміни в безбілковому тісті методом ІЧ-спектроскопіїЦуканова, О. С.; Кучерук, З. І.
2010Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Носко, З. І.; Тимчук, С. М.
2013Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хлібаКучерук, З. І.; Цуканова, О. С.; Гордієнко, І. М.
2019Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівПостнова, О. М.; Кучерук, З. І.
2021Використання борошна сорго та льону в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Бондар, М. С.
2020Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Бондар, М. С.
2021Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хлібаКучерук, З. І.; Бондар, М. О.
2019-05-15Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Стадник, Е. А.
2021-04-08Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хлібаКучерук, З. І.; Бондар, М .С.; Твердохлєбова, М.
2009Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білкаЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2012Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогамиЛисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Цуканова, О. С.
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.
2013Досвід використання інноваційних технологій навчання для інтеграції освіти та виробництва під час вивчення дисциплін професійного спрямуванняКучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2015Дослідження властивостей крохмалю з термічно обробленого борошна амарантуКучерук, З. І.; Галич, А. О.
2011Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хлібаЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2011-05-19Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживанняЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2011Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберіганняКучерук, З. І.; Луньова, О. С.; Рєпко, Т. М.
2009Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробівКучерук, З. І.; Луньова, О. С.
2014-05-22Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробівКучерук, З. І.; Цуканова, О. С.