Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Кучерук, З. І.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Актуальність та аспекти розробок дієтичного безглютенового хліба
Лисюк, Г. М.
;
Кучерук, З. І.
;
Луньова, О. С.
2013
Вивчення впливу ксантану на фізичні та хімічні зміни в безбілковому тісті методом ІЧ-спектроскопії
Цуканова, О. С.
;
Кучерук, З. І.
2010
Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів
Кучерук, З. І.
;
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Носко, З. І.
;
Тимчук, С. М.
2013
Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба
Кучерук, З. І.
;
Цуканова, О. С.
;
Гордієнко, І. М.
2019
Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
Постнова, О. М.
;
Кучерук, З. І.
2021
Використання борошна сорго та льону в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Кучерук, З. І.
;
Бондар, М. С.
2020
Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Кучерук, З. І.
;
Бондар, М. С.
2021
Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба
Кучерук, З. І.
;
Бондар, М. О.
2019-05-15
Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Кучерук, З. І.
;
Стадник, Е. А.
2021-04-08
Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хліба
Кучерук, З. І.
;
Бондар, М .С.
;
Твердохлєбова, М.
2009
Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка
Луньова, О. С.
;
Кучерук, З. І.
2012
Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами
Лисюк, Г. М.
;
Кучерук, З. І.
;
Цуканова, О. С.
2011
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Кучерук, З. І.
2013
Досвід використання інноваційних технологій навчання для інтеграції освіти та виробництва під час вивчення дисциплін професійного спрямування
Кучерук, З. І.
;
Постнова, О. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2015
Дослідження властивостей крохмалю з термічно обробленого борошна амаранту
Кучерук, З. І.
;
Галич, А. О.
2011
Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба
Луньова, О. С.
;
Кучерук, З. І.
2011-05-19
Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання
Луньова, О. С.
;
Кучерук, З. І.
2011
Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання
Кучерук, З. І.
;
Луньова, О. С.
;
Рєпко, Т. М.
2009
Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів
Кучерук, З. І.
;
Луньова, О. С.
2014-05-22
Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробів
Кучерук, З. І.
;
Цуканова, О. С.