Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30030
Title: Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання
Authors: Луньова, О. С.
Кучерук, З. І.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Луньова О.С., Кучерук З.І., Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С.49
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30030
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-49.pdf197.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.