Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24321
Title: Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання
Authors: Рєпко, Т. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Кучерук, З. І.
Луньова, О. С.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рєпко Т. М. Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Кучерук З. І., Луньова О. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 77.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24321
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_77.pdf110.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.