Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58615
Title: | Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами |
Authors: | Лисюк, Г. М. Кучерук, З. І. Цуканова, О. С. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лисюк Г. М., Кучерук З. І., Цуканова О. С. Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 63-64. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58615 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_63-64.pdf | 225.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.