Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31994
Title: Дослідження властивостей крохмалю з термічно обробленого борошна амаранту
Authors: Галич, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Кучерук, З. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Галич А. О. Дослідження властивостей крохмалю з термічно обробленого борошна амаранту. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 65.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31994
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_65.pdf138.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.