Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58040
Title: Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Постнова, О. М.
Кучерук, З. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнова О. М., Кучерук З. І. Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 148-150.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58040
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-150-страницы-2-страницы-4.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.