Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5218
Title: До питання класифікації продуктів спеціального призначення
Authors: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Самохвалова, О. В.
Кучерук, З. І.
Keywords: продукти спеціального призначення;харчові продукти
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. До питання класифікації продуктів спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 12-18.
Abstract: Обґрунтовано актуальність створення продуктів спеціального призначення і розробки їх класифікації. Запропоновано класифікацію продуктів спеціального призначення і надано її характеристику.
The topicality of creation of products for special purposes and development of their classification is substantiated. The classification of products for special purposes is presented, and its feature specification is given
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5218
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_4.pdf245 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.