Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9110
Title: Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка
Authors: Луньова, О. С.
Кучерук, З. І.
Keywords: дріжджі;тісто;дієтичний хліб;знижений вміст білка
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Луньова О. С., Кучерук З. І. Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 373-378.
Abstract: Дослiджено вплив попередньої активації дріжджів за рахунок додавання цукру або ксантану на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка.
Influence of the preliminary activating of yeasts is investigational due to bringing of sugar or xanthan gum on gas generation ability of dought for the pro duction of dietary bread with low maintenance of protein.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9110
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_59.pdf589.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.